Join the family!

Het verschil ervaren tussen een loopbaan en een carrière? Treed toe tot de Brands familie en ondervind het plezier van werken in een dynamische, kleinschalige organisatie met een informele sfeer.

Maak het verschil

Onze bedrijfscultuur is zodanig dat iedere medewerker het verschil kan maken. Kwestie van ruimte voor ondernemerschap en korte lijntjes. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en dat niet alleen: goede ideeën worden snel doorgevoerd.

Ben je enthousiast, collegiaal en leergierig? Dan verwelkomen wij je graag in de familie.

Bij Brands krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te doen waar je goed in bent. Er is ruimte voor gezelligheid en eigen initiatief. Kortom: een erg fijne werkplek.

Linda

Openstaande vacatures

De sfeer bij Brands

Brands laat je werken in een mooi pand waar het je als medewerker aan niets ontbreekt. Denk aan een complete werkuitrusting inclusief actuele programmatuur en snelle verbindingen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan het creëren van een prettige sfeer. Zo wordt er elke maandag een lunch verzorgd, een bootcamp training georganiseerd en is er een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes met collega’s op de agenda zet.

Starters en projecten

Zoek je een stageplek in marketing, logistiek, financiën of een ander vakgebied? Dat treft: Brands is altijd op zoek naar enthousiast en gemotiveerd talent. Benader ons gerust voor beschikbare opdrachten.

Neem contact op!

0 / 0

This is why...

Persoonlijke groei

Er is alle ruimte om kennis uit te wisselen en je verder te ontwikkelen. Persoonlijke groei staat voorop.

Waardering

Wij waarderen wat je doet en staan altijd open voor nieuwe initiatieven. Goede ideeën worden meteen tot uitvoering gebracht.

Leuke werkplek

Samenwerken, plezier maken en hard werken. De ideale combi vinden wij! Daarom voorzien we je van een leuke werkplek met alles erop en eraan.

Open sollicitaties

Jouw droombaan niet gevonden tussen de vacatures? We zijn altijd benieuwd naar bijzonder talent in marketing, logistiek, IT en finance. Niet geschoten is altijd mis. Stuur ons je cv met motivatie! Wie weet drinken we samen een kop koffie.

Neem contact op!

Heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op!

Contact opnemen