Professioneel en doortastend

Bij Brands straalt de gemoedelijkheid van een kleinschalig familiebedrijf uit, terwijl de professionaliteit van een doortastende en dynamische onderneming hand in hand gaat. Met trots kunnen we zeggen dat Brands een hoofdkantoor en een centraal magazijn heeft in Deurne, wat onze efficiënte distributie van batterijen, verlichting en zaklamp-gerelateerde producten binnen de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland mogelijk maakt. Onze expertise en betrouwbare dienstverlening hebben ons een vooraanstaande positie op de markt gegeven.

To be better

Hoe kunnen we het vandaag beter doen dan gisteren? Een vraag die iedereen bij Brands zichzelf regelmatig stelt. Het is tekenend voor de gedrevenheid waarmee we elke dag opnieuw onze prestaties verbeteren. Zo houden we gelijke tred met een snel veranderende en veeleisende wereld. Integriteit, eigenaarschap en teamwork zijn onze kernwaarden. Lees meer.

Integriteit

Wederzijds vertrouwen en respect is de rode draad in onze relaties. We behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden. We zijn eerlijk en betrouwbaar in alles wat we doen en komen onze beloften na.

Eigenaarschap

Wat moet er gebeuren en wat heeft prioriteit? Brands medewerkers wachten niet af, maar nemen initiatief en verantwoordelijkheid. Doelgerichte actie! En we vragen onszelf herhaaldelijk: ‘Hoe kunnen we het vandaag beter doen dan gisteren?’

Teamwork

Geen verzameling solisten, maar een sterk team dat collectief de schouders zet onder gemeenschappelijke doelen. Wij zijn dol op aanpakken en vinden het belangrijk om onderweg plezier te hebben, van onze fouten te leren en successen samen te vieren.

0 / 0

Onze geschiedenis in een notendop

1977

Oprichting

Oprichting van Brands in Lottum door Jan Brands. Een voor die tijd opzienbarend fenomeen doet zijn intrede: de deur aan deur verkoop van batterijen middels een rijdende winkel.

1979

Exclusief partnerschap

Brands maakt kennis en sluit overeenkomst met de Gold Peak Group in Hong Kong, China.

2004

Verder over de grens

Brands gaat verder de grens over en distribueert zijn producten voortaan via verkoopmaatschappijen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

2008

GP Lighting

De populariteit van de gloeilamp dooft langzaam maar zeker. Nieuwe technologieën raken in zwang. Brands en GP blijven niet achter en tonen initiatief: GP Lighting ziet het licht.

2013

iiquu

Brands lanceert zijn eerste eigen merk: iiquu. Batterijen en producten voor veiligheid in en om het huis zoals alarmering, speciale verlichting en dummy camera’s.

2018

Favour

Brands breidt zijn assortiment opnieuw uit, ditmaal met het distributeurschap van Favour, een sterk merk in innovatieve draagbare verlichting.

2019

Emos

Weer een nieuw merk in het assortiment van Brands. Door Emos toe te voegen wordt het specialisme in de categorieën verlichting en energie verder uitgebreid.

Not just some pretty faces

Dagelijks zetten tientallen gedreven medewerkers zich in om de wensen van onze klanten in vervulling te laten gaan en merken en labels naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we met de juiste mix van ervaren specialisten en jong talent in verschillende lagen van de organisatie.

Spreekt de Brands filosofie jou aan? Zin om deel uit te maken van ons energieke team? Sluit je aan!