Het verschil tussen batterijen en oplossingen

Wereldwijd bekleed Brands een vooraanstaande positie als distributeur van batterijen. Exclusief voor de industrie hanteren we een breed assortiment van cellen en packs. Met zowel gangbare typen als speciale formaten voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Mondiaal geöriënteerd, lokaal geworteld

Als partner voor de industrie staan we altijd en overal voor je klaar. Met lokale contactpersonen die jouw taal spreken, houden we de lijnen kort. Wij zijn expert in batterijen, al meer dan vijftig jaar. Onderzoek en ontwikkeling staan bij ons op hoog niveau, evenals kwaliteit, veiligheid en efficiency. Wij scheppen er plezier in om onze klanten te helpen met adviezen en technische ondersteuning. Daag ons uit met een vraagstuk en ervaar het verschil tussen een batterij en een oplossing.

Voor elke toepassing de perfecte energiebron

Nikkel-metaalhydride (NiMH) 

NiMH batterijen presteren buitengewoon in apparaten met een hoog energieverbruik. Extreem veilig met een lange levensduur. 

Lithium oplaadbaar

Met hun hoge energiedichtheid en geringe zelfontlading zijn deze batterijen geschikt voor compacte gadgets en uiteenlopende elektronica.

Alkaline 

Deze eenmalige batterijen zijn betrouwbaar, lang houdbaar en krachtig. Verkrijgbaar in de meest populaire batterijformaten.

Lithium eenmalig

Lithium batterijen hebben een hoog voltage, hoge energiedichtheid en lange levensduur. Ze zijn beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting. 

 

Expert in

Nikkel-metaalhydride (NiMH) batterijen, Oplaadbare lithium batterijen, Alkaline batterijen, Eenmalige lithium batterijen

1001 toepassingen

In ons assortiment vind je betrouwbare batterijen voor 1001 toepassingen. Van batterijen voor noodverlichting en veiligheidssystemen tot gadgets. 

e-Light

Noodverlichting treedt automatisch in werking bij onverwachte stroomuitval en calamiteiten. Betrouwbare en veilige batterijen zijn vereist. NiMH batterijen zijn de ideale oplossing voor moderne e-Light systemen.

E-shutters

Steeds meer mensen gunnen zichzelf het gemak en comfort van elektrische rolluiken, die je met of zonder afstandsbediening opent en sluit. Wel zo prettig als de batterij in je afstandsbediening lang mee gaat.

E-Call

Nieuwe personenauto’s zijn voorzien van E-Call (Emergency Call) zodat hulpdiensten gewaarschuwd worden als je betrokken raakt bij een ongeval. Vergeet de batterijen in de SOS-knop niet!

Smart Home & Security

Je huis wordt pas echt een ‘smart home’ als apparaten niet afzonderlijk functioneren maar letterlijk ‘samenwerken’. Vind jouw hoogwaardige batterij in ons uitgebreide assortiment.

Telematica

Waar zouden we zijn zonder telecommunicatie en informatica? Wij bieden een energy oplossing voor een oneindig palet aan systemen en elektronica.

0 / 0

In zes stappen naar de perfecte energy oplossing

Soms volstaat een standaard batterij, soms is er maatwerk nodig. Onze industry consultants informeren je graag over het brede assortiment en de speciale formaten. Geen vraag is te vreemd of te complex.

Brands biedt alles: van losse cellen tot samengestelde packs.

  1. In overleg komen we tot een oplossing op maat.
  2. Bij de coördinatie weten we ons gesteund door het team van GP in Hong Kong.
  3. Een technische tekening wordt opgemaakt voor akkoord.
  4. Zekerheid voor alles, ook in de sample fase. We testen, testen, testen andermaal en laten ook jou als klant de proef op de som nemen.
  5. Niet eerder dan na akkoord gaat het sein op groen voor de massaproductie.
  6. Om ons ervan te verzekeren dat wij tevreden klanten maken én houden, schrijven we Aftersales met hoofdletters.

Expert in

Complexe energy vraagstukken, consultancy en het samenbrengen van wensen en oplossingen.

Onze merken

Dit zijn de merken waar wij trots op zijn. Stuk voor stuk mooie bedrijven die het leven van onze klant efficiënter en leuker maken. Wat wil je nog meer?

Gebruikmaken van onze expertises? Neem contact op!

Contact opnemen