'We treat your brand as ours'

Brands laat merken gloeien en bloeien. Het is onze passie om de groeikracht van merken te versterken en te laten groeien. We omgeven jouw merk met evenveel zorg en aandacht alsof het ons eigen merk is. Dat doen we in de consumentenmarkt en in de industriële markt.

Bij Brands is jouw merk geen nummer

Bij ons is je merk geen nummer. Brands omgeeft merken met de aandacht die ze verdienen. We zorgen voor sprankelende marketing en gestroomlijnde logistiek. Verwacht van ons geen honderd, maar tweehonderd procent inzet. We doen ons uiterste best… alsof het ons eigen merk is! Vandaar onze slogan: ‘We treat your brand as ours’

Supermarkten, tankstations, kiosken, drogisterijen, bouwmarkten, warenhuizen en ga zo maar door. Er is nauwelijks een point-of-sale te bedenken waar onze producten niet worden verkocht. De markt is enorm, maar dat maakt het niet eenvoudiger om een prominente plek in het schap te bemachtigen. Brands reikt inkopers de hand en helpt met promotie en verkoopondersteuning de juiste ingangen en verkoopkanalen te vinden. Bij Brands is jouw merk geen nummer. Met selectief merkenbeleid vanuit een categorie-gedachte schenken wij je merk de aandacht die het verdient.

Market presence

Business to Business

Van bouwmarkt tot warenhuis. Van Amsterdam tot Berlijn. Actief in West-Europa en vertrouwd met nagenoeg alle verkoopkanalen, bedient Brands meer dan 10.000 retail verkooppunten. Onze omvangrijkere retail klanten bedienen wij doorgaans rechtstreeks, terwijl wij zeer selectief gebruik van distributiepartners binnen diverse verkoopkanalen.

Binnen het digitale domein werken wij samen met de grootste spelers binnen iedere branche. Dit varieert van lokale bedrijven en multinationals tot specialistische afnemers binnen verschillende (niche) markten.

Business to Consumer

Bekende merken scoren beter. Daarom schroomt Brands niet om consumenten ook rechtstreeks te bedienen via marktplaats-platformen en onze eigen webshops. Met gerichte branding zetten wij het imago van het merk kracht bij. De bloei van ons merk stimuleert ook de groei van jouw merk. Als dát geen win-win is!

Expert in

Distributie, marktplaatsen, webshops, branding, B2B, B2C

Category management

Specifieke aanpak

Succesvolle sales komt niet aanwaaien; die moet je verdienen. Reden waarom Brands geen eenheidsworst serveert als het aankomt op verkoop aan eindgebruikers (consumer sales). Iedere markt, ieder project, ieder product, ieder verkoopkanaal, maar ook iedere klant vergt een specifieke aanpak.

Weloverwogen plan

Category management is de aanpak die Brands hanteert. We analyseren marktdata, verrichten concurrentieonderzoek, verkennen technologische ontwikkelingen en inventariseren ‘consumer insights’. Dit alles zetten we kritisch af tegen je assortiment, presentatie en prijsstelling. Hieruit volgt een weloverwogen plan om de waarde van de productgroep te maximaliseren.

Wij staan voor je klaar

Benieuwd hoe jij meer rendement haalt uit jouw categorie? Ons team van sales en product managers staat voor je klaar en beantwoordt je vraag in alle talen (EN | NL | F | D).

Expert in

Marktanalyses, concurrentieonderzoek, benchmarks, tech updates, rendement verhogingen

Promotie en communicatie

Stralende marketinguitingen

Het bedienen van verschillende typen klanten in uiteenlopende markten en verkoopkanalen vergt specifieke promotie en communicatie. Onze marketeers tonen zich bedreven in de ontwikkeling van content, POS-materialen en andere uitingen.

Converterende content

We houden in eigen beheer ontwikkelde lokale webshops in de lucht om content te testen en voorzien onszelf en onze e-commerce klanten voortdurend van de best converterende content.

Exclusieve promoties

Met exclusieve promoties bespoedigen we de distributie, geven we omzetten een boost en genereren we extra aandacht voor specifieke producten. Door onze uitstekende contacten met studio’s in de VS behoort samenwerking met ’s werelds grootste filmproducenten tot de mogelijkheden!

Expert in

Content creatie, content marketing, e-commerce, grafische vormgeving, webshops en websites

Gebruikmaken van onze expertises? Neem contact op!

Contact opnemen