Medewerker Sales Support (28-40 uur per week)

Fulltime, Parttime

Wat zoeken wij?

Als Sales Support Medewerker sta je veelvuldig in contact met klanten over bestellingen en vragen over onze producten. Hierbij sta je de klant professioneel te woord en weet je op een correcte wijze om te gaan met vragen over leveringen en/of eventuele klachten. Ook verwerk je orders en retourzendingen en ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van prijzen en condities in het ERP systeem. Daarnaast wordt support aan consumenten steeds belangrijker door het toenemende belang van verkoopkanalen als Amazon en Bol.com. Je staat nauw in contact met de afdelingen Logistiek en (online) Marketing en je ondersteunt de buitendienst, zodat zij de werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Kortom; een echte spin in het web!

Wat verwachten wij?

We verwachten een pro-actieve houding en een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze. In deze rol vormt dat de basis voor een professionele service, waarbij je communicatieve en administratieve vaardigheden goed tot zijn recht komen.

Onze wensen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Duitse taal, in woord en geschrift (bij        voorkeur native level);
  • Kennis van het MS office pakket;
  • Ervaring met ERP systemen (SAP) is een pré;
  • Beheersing van de Franse taal is een pré;
  • Pro-activiteit, passie en plezier.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een platte organisatie met korte lijnen. Wij bieden je een leuk, enthousiast en jong team, een baan met veel afwisseling en een omgeving, waar ownership en teamwork hoog in het vaandel staan.